Ga met de muis over de kleine foto's

koffiezetapparaat, stofzuiger en centrifuge om het verblijf te veraangenamen. Er is in het huis geen telefoon, wel heb je rond het huis prima bereik met je GSM.

Het huis is zomers ook bij eventuele aanhoudende warme dagen binnen heerlijk koel. De tuin biedt altijd zon, maar als het zomers te warm is, ook altijd een plekje in de schaduw. Er zijn tuinstoelen en een parasol aanwezig evenals een barbecue om het vakantie gevoel compleet te maken. Verder is er van juni tot oktober altijd wel iets rijp aan de vele fruit bomen in de tuin. De grote tuin is omheind met een 1.20m. hoog hek en kan afgesloten worden bij de oprit door de toegangspoort te sluiten. Een veilig idee voor gasten met kleine kinderen.

Het centrum van Banska Stiavnica is vanaf ons huis te voet in nog geen 15 minuten te bereiken (1 1 km). De terug weg duurt wellicht iets langer gezien de tocht dan de heuvelop gaat.

Roken is in het huis niet toegestaan en wegens ernstige allergie voor honden en katten in onze familie, zijn huisdieren helaas niet welkom.